Naturel Elements

Door Mirjam Visser - 23 februari 2022 -
Maart roert zijn staart! Nu de maand maart bijna in zicht is komt het voorjaar langzaamaan dichterbij. De eerste sneeuwklokjes steken hun kop op en temperaturen krabbelen omhoog. Tijd om onze garderobe een voorjaarsupdate te geven. Dit voorjaar zien we weer verschillende thema’s terug komen. Van zachte pastel en aarde tinten tot aan een expressiviteit van kleur en kleurencombinaties.

Het eerste thema wat we dit voorjaar gaan zien is: Naturel Elements.

De kleuren van Natural Elements zijn zoals de naam al doet vermoeden rustig van kleur. De basis kleuren bestaan uit graan- en zandtinten. Deze kleuren worden verrijkt met heel veel wit en grijzen. Clean en eenvoud is wat dit thema vooral uitstraalt, niet alleen door het kleurgebruik, maar ook door het gebruik van lichtgewicht materialen.

Door verschillende materialen in dezelfde kleursoort te combineren krijgt de outfit een nonchalante uitstraling van luxe. Bij natural elements gaat het om de basis, zoals een mooie witte blouse. In combinatie met fijne breisels met een opengewerkt structuur geven de outfit het gevoel van comfort. Dit gevoel wordt versterkt door totale look in fijne gebreide kwaliteiten, denkende aan het all-time favourite huispak! Door de juiste styling en de fijne details kan dit huispak ook prima aan voor naar kantoor. Doe er bijvoorbeeld een mooie blazer over en het huispak krijgt een ware upgrade.

Wat als laatste niet mag ontbreken in dit thema is een echte klassieker: de trenchcoat. We zien deze in mooi fluïde stoffen. De mooiste is en blijft toch echt de trenchcoat in een mooie camelkleur!De collectie van YAYA past perfect in dit thema. Eenvoud, rustige kleuren en comfortable materialen. Bekijk hier de collectie online

YAYA