Voyage

Door Mirjam Visser - 07 maart 2022 -
Nu de lente bijna is aangebroken kunnen we weer genieten van het zonnetje. Heerlijk uit de wind, met het gezicht in de zon, wegdromen over vakanties. Waar gaat de vakantie heen en welke reis leggen we daarvoor af. Dagdromend over de vakanties brengt het ons bij het nieuwe thema: Voyage.

De naam zegt het al: reizen. De patronen, de kleuren en de modellen zijn geïnspireerd op reizen. We zien in dit thema veel tropische patronen voorbij komen. Denk bijvoorbeeld aan het bloemen patroon, maar ook veel abstracte prints zien we terug. Deze patronen zien we veel terug in de lange zwierige jurken en rokken. Een echte musthave blijft dit voorjaar toch wel de maxirok!
 
Naast de mooie prints zien we ook veel kleur! Pittig fuchsia mag dan ook zeker niet ontbreken in het kleurenpallet. Een absolute zomerse kleur wat ons heel vrolijk maakt. Mix deze kleur met een rood of een zacht roze dessin en hij is meteen toegankelijk.

Naast de felle kleuren van de zee en de zon zien we ook een lieflijke kant van Voyage. Vorig jaar zagen we al de opkomst van de lieve details, maar dit seizoen is het echt aanwezig. Denk aan mooie broderie, kraagjes in allerlei vormen en knoopjes van goud en pareltjes. De broderie is dit seizoen strakker in z’n uitwerking, daardoor oogt het rustiger. Prachtig uitgesneden en clean ogend borduurspel. Dat in combinatie met een mooie ronde kraag en subtiele knoopjes geven je outfit een klein beetje meer glamour


De collectie van Geisha heeft veel tops en blouses met abstracte en bloemenprints.

Bekijk de collectie online