Naar boven

Blom Mode

U blij maken vanuit onze passie voor mode, dat is waar Blom Mode al meer dan 100 jaar voor staat. Vanuit onze drie winkels verspreid over Assen, Drachten en Sneek verrassen we u graag met een veelzijdig trendvolgend fashion aanbod, een gastvrij ontvangst en persoonlijk stijladvies.
Blom maakt blij

Zowel in onze Blom Mode winkels, als in de Upto Date delen we allemaal dezelfde overtuiging: het blij maken van onze klanten. Vanuit onze prachtige panden leveren we graag de ultieme winkelbeleving. Hieronder verstaan we niet alleen een uitstekende service en sfeervolle winkels. Dat u met het juiste advies op zak de winkel verlaat, vinden we pas echt belangrijk. Dit gaat verder dan een perfecte pasvorm en comfort; U laten stralen, dat is onze prioriteit nummer één. Bovendien kunt u door de hoge kwaliteit van onze producten, uw nieuwe kledingstuk gerust meerdere seizoenen blijven dragen. Op deze manier heeft u niet alleen lang plezier van uw aankoop; maar verkleint u ook nog uw impact op het milieu. Zo kunt u met een nog beter gevoel naar huis.

Blom en duurzaamheid

Bij Blom Mode willen we graag onze verantwoordelijkheid nemen om de kledingindustrie te verduurzamen. We investeren voornamelijk in drie gebieden: een duurzame relatie met het personeel, het merkenpakket en de levensduur van producten. Al ons personeel wordt persoonlijk opgeleid en begeleid. Daardoor krijgt iedere medewerker de kans om zichzelf verder te ontwikkelen. Ook vindt u in onze collecties een aantal duurzame merken: zo zijn we bijvoorbeeld erg trots op onze samenwerking met partners Studio Anneloes, Esprit en Opus. Verder zijn kwalitatieve kleding, adviezen op maat en informatie over de juiste behandeling van producten bij ons vanzelfsprekend. Zo kunt u seizoenen lang plezier beleven aan uw aankoop, en kunnen wij er vanuit gaan dat onze mooie producten - ook tijdens de gebruiksfase - met grote zorgvuldigheid worden behandeld.