Klantenservice

BESTELLEN
Hoe kan ik bestellen?
Bestellen via onze webshop is heel eenvoudig. Ga naar het artikel van uw keuze. Vervolgens kiest u de juiste maat en klikt op ‘Bestellen’. Nu heeft u het gewenste artikel in uw winkelwagen geplaatst. Vanuit hier kunt u de betaling afronden of verdergaan met winkelen.
Wanneer uw bestelling compleet is, klikt u op 'Afrekenen' en volgt u de stappen in het betalingsproces.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk met:
* iDeal
* Riverty

Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?
Als u een bestelling heeft geplaatst en de betaling is afgerond, krijgt u van ons een orderbevestiging per e-mail. Hierin staat een overzicht van de door u bestelde artikelen.

VERZENDEN
Worden er verzendkosten berekend?
Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland boven de € 75,- indien verzonden met PostNL. Voor bestellingen onder de € 75,-, betaalt u € 5,95 verzendkosten.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. De verzending wordt gedaan door PostNL, zij bezorgen niet op zondag en feestdagen.

Spaar ik ook punten met mijn webaankoop?  
Nee, met uw aankoop via de webshop spaart u geen punten.

RETOURNEREN
Wat zijn de regels voor het retourneren en ruilen?
Binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om een artikel te retourneren, gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel en plak het bovenop het verzendlabel. De artikelen moeten onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking, met aangehecht prijskaartje zijn. Het eenmalig passen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik.

Welke kosten worden er gerekend voor het retour zenden? 
Het retour sturen van de bestelling is gratis.

Wat is de procedure bij een retour?
Vul het retourformulier in en sluit deze bij het artikel in de verpakking. Plak het retourlabel op de verpakking en lever de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst af bij het dichtstbijzijnde servicepunt van PostNL. Zodra wij de bestelling retour ontvangen, krijgt u per e-mail een bevestiging van ontvangst.

Terugbetaling:
Na ontvangst van de retournering, wordt het aankoopbedrag teruggestort op dezelfde rekening waarmee de bestelling oorspronkelijk is betaald. Indien u voor de betaalmethode Riverty hebt gekozen, wordt dit hierop verrekend. Let op; het kan 14 dagen duren voordat het bedrag weer op uw rekening staat bijgeschreven.
 
Kan ik de bestelling omruilen?
Als u een artikel wilt omruilen, dient u het gewenste artikel opnieuw bestellen. Het artikel dat niet naar tevredenheid is, of niet past, stuurt u via onze normale retourprocedure terug.  Uiteraard is het ook mogelijk om het artikel kosteloos om te ruilen in één van onze winkels.

KLACHTEN
Wat moet ik doen als er een verkeerd of beschadigd artikel geleverd is?
Wanneer u een verkeerd of beschadigd artikel ontvangt, kunt u dit aan ons retourneren. Stuur een email naar info@blommode.nl en geef aan om welk het gaat. U ontvangt binnen 3 werkdagen bericht van ons.   

Heeft u een klacht?
Bent u niet tevreden over een artikel of dienst? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de email aan info@blommode.nl of telefonisch via 0512-542874.