Naar boven

Blazers 
Dames blazer
Een blazer is een kledingstuk wat absoluut niet mag ontbreken in je kledingkast, want je kunt alle kanten op met een dames blazer. Je kunt er niet genoeg van hebben want er zijn enorm veel verschillende soorten blazers, zo zit er altijd een blazer tussen die bij jou past! Ga je voor casual, classy of wil je voor een festivallook gaan? Korte blazer, Lange blazer, strepen of een knallende kleur. Bij Blom mode vind je het allemaal. De blazers kun je bestellen bij Blom mode, levering 3 tot 5 werkdagen. Je kunt op onze website ook blazers reserveren, zo kun je je favoriete blazer passen in de winkel.


Blazers combineren
Met een blazer kan je heel veel verschillende kanten op en daarom kan je niet genoeg blazers in je kledingkast hebben hangen! Heb je een zakelijke afspraak? Dan zijn de  klassieke zwarte blazers van Studio Anneloes een aanwinst voor je garderobe, staat erg elegant en staat super vrouwelijk. Een oversized blazer is ook een echte modetopper! Denk bijvoorbeeld aan een werkdag of een dagje shoppen, de oversized blazer van Gerry Weber is daar de perfecte optie voor. Je kunt een simpele look al heel snel hip maken door er een blazer bij te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een jeans met een T-shirt, met een blazer geef je je outfit een enorme upgrade. Voor feestjes, verjaardagen of festivals kan je een blazer niet weg denken, ga je voor een knallende kleur, strepen of een klassieke zwarte blazer. De kueze is reuze!  De blazers van Yaya zijn stijlvol en chic, je kunt deze blazers combineren op een pantalon broek of op een jeans als je meer voor casual wilt gaan.


 Blazer voor buiten
Een blazer kan je heel goed dragen als jas, als het weer het toelaat natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan een shopmiddag met je vriendinnen of in de auto naar je werk. Zo zijn er heel erg veel momenten wanneer je een blazer kunt dragen als jas. Moss Copenhagen heeft de perfecte blazer voor buiten, het model komt over de heup waardoor het lekker warm is en heerlijk zit.